Barbecuesauzen

Barbecuesauzen

De barbecuesauzen van Epos maken elk barbecue-assoriment compleet. Deze keer lichten we een aantal sauzen uit met recepten die u kunt inzetten bij de barbecue. Natuurlijk kunt u ook zelf uw favoriete recept uitzoeken. Klik dan op de saus en kies voor het tabje 'recepten'.

Schashlicksaus

Deze rode, rijkelijk gevulde saus heeft een volle smaak van paprika, ui en een zuurtje. Wij verwerkten de saus in Sweet pepper bell. Een heerlijke spies van rundergehakt en zoete puntpaprika.

Dillesaus

Een uitgebalanceerde mix van dille en kruiden geven deze saus een volle en romige smaak. Deze lichte saus heeft een fijne, groene tekening. Ideaal voor een lekkere Sinaasappel artisjok salade bij de barbecue.

Deense Sandwichsaus

Deze vrolijk oranje gekleurde saus heeft een lichte friszure smaak door de ingemaakte groente. Deze verwerkten we in een zomerse Surprise salade met Deens Sandwichsaus.

Saigonsaus

Lichtgele saus met een kleine tekening en volle smaak van kokos, gecombineerd met een zoetje en een pikantje. Kortom, een ideale smaakcombinatie voor een Bangkok filetburger.

En natuurlijk mag onze populaire Knoflooksaus niet ontbreken. Welke saus is bij uw consument favoriet? Laat het ons weten via Facebook!
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Recepten van de week

Recepten van de week

Regelmatig publiceren we nieuwe recepten in diverse vakbladen, maar wat als u die nu gemist heeft? Dan hebben we hier een handig weekoverzicht waarin we deze en andere recepten uitlichten.

​Vis van de maand: mosselen

​Vis van de maand: mosselen

Bij veel mensen begint het al te kriebelen voordat de eerste mosselen weer in de winkel liggen. Gelukkig voor hen is het mosselseizoen lekker lang. Volop genieten dus van deze weekdiertjes, een mooie kans voor de visspecialist! Deze maand is de mossel vis van de maand.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief