Nieuws

In memoriam: Johan Groenenberg

In memoriam: Johan Groenenberg

Met het overlijden van onze zeer gewaardeerde en geliefde collega Johan is Epos een familielid verloren. Johan ademde Epos. Hij was bevlogen, toegewijd en hield van zijn werk.

Nieuwe verpakking Meesterlijke Kruidenoliën

Nieuwe verpakking Meesterlijke Kruidenoliën

Vanaf nu kunt u onze Meesterlijke Kruidenoliën in nieuwe verpakking tegenkomen! De bestaande literflessen vervangen wij voor handzame flessen van 750 ml. Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om nieuwe etiketten te introduceren, hier alvast een kleine preview.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Tijdelijk verkrijgbaar: Cranberrysaus

Tijdelijk verkrijgbaar: Cranberrysaus

Epos heeft een nieuwe Cranberrysaus, prachtig voor het decemberassortiment. De saus, met echte cranberries, heeft een verrassende smaak. 

Introductie decoratiemixen voor feestdagen

Introductie decoratiemixen voor feestdagen

Epos lanceert decoratiemixen onder de naam Twisters. De vier nieuwelingen zijn een feest voor het oog en de smaakbeleving is intens. Met de Twisters geeft u het decemberassortiment een exclusieve twist. Natuurlijk zijn de decoraties het hele jaar te gebruiken als feestelijke en exclusieve toevoeging.

Recepten van de week

Recepten van de week

Iedere week promoten we een aantal recepten in de rubriek Recepten van de week. Van gouden ouden tot de allernieuwsten. Handig ter inspiratie en om toe te voegen aan uw assortiment.

Recepten van de week

Recepten van de week

Regelmatig publiceren we nieuwe recepten in diverse vakbladen, maar wat als u die nu gemist heeft? Dan hebben we hier een handig weekoverzicht waarin we deze en andere recepten uitlichten.

​Vis van de maand: mosselen

​Vis van de maand: mosselen

Bij veel mensen begint het al te kriebelen voordat de eerste mosselen weer in de winkel liggen. Gelukkig voor hen is het mosselseizoen lekker lang. Volop genieten dus van deze weekdiertjes, een mooie kans voor de visspecialist! Deze maand is de mossel vis van de maand.

De recepten van de week

De recepten van de week

Maakt u als versspecialist al gebruik van de veelzijdige recepten van Epos? Met keuze uit ruim duizend recepten zit er altijd iets bij wat past bij uw consument. Om de keuze wat gemakkelijker te maken, lichten we er vanaf nu elke week een aantal uit.

Video: terugblik Epos op Visbeurs

Video: terugblik Epos op Visbeurs

Op de Visbeurs van 2 oktober presenteerden we onze nieuwe Thaise Currysauzen die nu verkrijgbaar zijn. Daarnaast lieten we alvast wat zien van de Twisters. Deze selectie van vier exclusieve decoratiemixen verwachten we begin november. Bekijk de eerste beelden van de nieuwe smaakmakers in deze terugblik van Epos op de Visbeurs!

Epos verrast met Thaise Currysauzen

Epos verrast met Thaise Currysauzen

Op 2 oktober aanstaande introduceert Epos authentieke Thaise Currysauzen op de Visbeurs in Spakenburg en de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle. De groene, gele en rode sauzen zijn ideaal voor maaltijden en variëren van mild tot pittig. De smaakmakers zijn te combineren met alle soorten vlees en vis.

Bistrosaus Salsa di Nocci in kilo verpakking

Bistrosaus Salsa di Nocci in kilo verpakking

De favoriet Bistrosaus Salsa di Nocci is vanaf nu verkrijgbaar in een grotere verpakking van 1 kg. De Salsa di Nocci heeft een houdbaarheid van 12 weken. 

​Barbecuetrends en -tips

​Barbecuetrends en -tips

Epos geeft drie tips waarmee u als versspecialist inspeelt op actuele barbecuetrends.

Barbecuesauzen

Barbecuesauzen

De barbecuesauzen van Epos maken elk barbecue-assoriment compleet. Deze keer lichten we een aantal sauzen uit met recepten die u kunt inzetten bij de barbecue. Natuurlijk kunt u ook zelf uw favoriete recept uitzoeken. Klik dan op de saus en kies voor het tabje 'recepten'.

Epos zoekt versterking

Epos zoekt versterking

We hebben diverse mooie vacatures openstaan. Komt u ons versterken op kantoor, productie of op de weg?

Aan de slag met Langoustines

Aan de slag met Langoustines

Volop mogelijkheden voor een heerlijke zomer met deze langoustinesrecepten. Denk aan langoustinespiesjes op de barbecue met een heerlijke Valencia kruidenolie. Dankzij de zomers gekleurde groenten is dit echt een plaatje om te zien.

Recepten voor op de barbecue

Recepten voor op de barbecue

Nu de barbecues weer overuren draaien, is het hoog tijd voor heerlijke spiesen. Heeft u de recepten van Barbecuespies Peking Pig en Barbecuespies Smoked Cow al in huis?

Epos certificaten 2017-2018 online beschikbaar

Epos certificaten 2017-2018 online beschikbaar

Het borgen van de voedselveiligheid is cruciaal voor Epos en de foodsector. Daarvoor vinden op regelmatige basis audits plaats. De keuringen bij Epos vonden wederom succesvol plaats en de volgende certificeringen staan online.

Winnaar VIP actie Sensation bekend

Winnaar VIP actie Sensation bekend

Tijdens het VIP-event in Expo Houten 27 en 28 maart konden de bezoekers meedoen aan een wedstrijd 'raad de ingrediënten van de overheerlijke pesto'. Vleeschhouwerij Rhenen was de gelukkige winnaar van het introductiepakket Sensation t.w.v. maar liefst 150 euro!

VIS VAN DE MAAND: Haring

VIS VAN DE MAAND: Haring

De maand juni staat in het teken van de Haring. De officiële start van het nieuwe haringseizoen is vanaf woensdag 14 juni, dan mag de ‘Hollandse Nieuwe’ verkocht worden in Nederland en Duitsland.

VIS VAN DE MAAND: Scholfilet

VIS VAN DE MAAND: Scholfilet

Deze maand staat de scholfilet in het zonnetje. Een echte Hollandse delicatesse! De schol is een magere vissoort met een neutrale smaak en daarom ook heel geschikt voor bijvoorbeeld kinderen of als eerste kennismaking met het eten van vis.

NIEUW: Epos Sensation

NIEUW: Epos Sensation

Ontdek onze nieuwe smaaksensatie!
Pure pesto’s en tapenades, gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten.

Introductie Epos Sensation groot succes

Introductie Epos Sensation groot succes

Tijdens het Vers Inspiratie Platform in Houten presenteerde Epos een verrassend nieuw concept voor de versspecialist.

Hotdog-day

Hotdog-day

Aanstaande 23 juli is Hotdog-Day! Dit is een Nationaal feest in Amerika om dit lekkere zomerse broodje te eren, een mooie gelegenheid om ook in Nederland aandacht te geven aan dit heerlijke broodje...

Dagje vegetarisch?

Dagje vegetarisch?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vegetarisch te eten. En daar kun je ook als versspecialist prima op in spelen.

Zomerse Salades

Zomerse Salades

De zomer is begonnen: lekker barbecueën met stokbrood en heerlijk gezonde salades op tafel!

Vaderdag BBQ

Vaderdag BBQ

Misschien wel de mooiste dag van het jaar om lekker te barbecueën...

BBQ Broodjes

BBQ Broodjes

Barbecueën met de lunch, maar ook 's avonds kunnen broodjes van de barbecue natuurlijk heerlijk zijn... 

Burger Special

Burger Special

De altijd populaire burger mag ook dit seizoen niet aan de BBQ ontbreken. Je kunt er eindeloos mee variëren...

Examenstress?

Examenstress?

De examens zijn weer begonnen! Welke voedingsmiddelen kan de versspecialist aanbieden om de scholieren te ondersteunen?

Moederdag Ontbijtje

Moederdag Ontbijtje

Op 8 mei is het weer tijd om de moeders extra te verwennen! Daar kan je als versspecialist goed op in spelen...

VIS VAN DE MAAND: Paling

VIS VAN DE MAAND: Paling

Deze maand is de paling door de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten gekozen als vissoort van de maand. Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met de paling, zoals deze heerlijke Pastasalade!

Lekkere Snacks & Broodjes

Lekkere Snacks & Broodjes

Tijdens Koningsdag en de feestelijke mei-maand doen de lekkere snacks en broodjes het natuurlijk erg goed. Epos heeft verschillende heerlijke recepten om u te inspireren.  
 

't Witte Goud!

't Witte Goud!

Jaarlijks, de tweede donderdag van april start het aspergeseizoen!

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

In de maand april staan de Hollandse Garnalen centraal. Met deze schaaldieren kunnen verschillende heerlijke recepten bereid worden.

Zomer(BBQ)-Tijd!!

Zomer(BBQ)-Tijd!!

Een uurtje korter slapen, maar...wel hét teken dat de zomer eraan komt! Tijd voor de BBQ...

Heerlijke Paasrecepten

Heerlijke Paasrecepten

Verras uw klanten met heerlijke paasrecepten voor zowel een uitgebreide brunch als een verrassend diner. Wij inspireren u graag! 

Dag van de Burger!

Dag van de Burger!

15 maart is uitgeroepen tot de Dag van de Burger! Uiteraard hebben wij een aantal lekkere burgers uitgezocht..

BBQ ACTIE

BBQ ACTIE

Ook dit jaar heeft Epos weer een leuke actie voor het BBQ seizoen bedacht. En u heeft dit jaar zelfs de keuze uit diverse acties...

VIS VAN DE MAAND: Heilbot

VIS VAN DE MAAND: Heilbot

In de maand maart staat de vissoort Heilbot centraal. Een milde witvis die op meerdere manieren bereid kan worden.

NIEUW: Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel

NIEUW: Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel

Nieuw in het assortiment Meesterlijke Kruidenoliën: de Vermeer Geel! Vrij van E-nummers en 24 allergenen...

Valentijnsactie

Valentijnsactie

Bestel op 14 februari via onze website en ontvang 14% korting!

Op Valentijnsdag verdient de versspecialist het ook om extra in het zonnetje gezet te worden.

VIS VAN DE MAAND: Schelvis

VIS VAN DE MAAND: Schelvis

Deze maand is de schelvis uitgekozen tot vis van de maand door VNV. Uiteraard hebben we weer een aantal lekkere recepten bedacht om met dit vissoort te maken.

Valentijnsrecepten

Valentijnsrecepten

Liefde gaat door de maag! Inspiratie nodig om leuke gerechtjes voor Valentijn in de toonbank te leggen? Kijk snel voor leuke ideeën...

Eet minder zout

Eet minder zout

We eten steeds meer zout in onze dagelijkse voeding. Ons lichaam heeft zout nodig, maar teveel zout kan nadelige gevolgen hebben voor onze gezondheid. Een goed voornemen dus om minder zout te eten.

VIS VAN DE MAAND: Kabeljauw

VIS VAN DE MAAND: Kabeljauw

In januari is de kabeljauwfilet wederom door de Vereniging van Nederlandse Visspcialisten gekozen als vissoort van de maand. Benieuwd naar de kabeljauw-rollades?
 

NIEUW bij Epos!

NIEUW bij Epos!

Mixen met minder zout, maar wél met dezelfde smaak zoals u van ons gewend bent.

Eind goed, begin goed!

Eind goed, begin goed!

De laatste weken van 2015 willen wij heel graag onze afnemers nog eens extra verrassen. Wat is er mooier dan het jaar gezamenlijk goed af te sluiten en het nieuwe jaar ook meteen goed te beginnen. Daarom geven wij een XL actiekorting!

VIS VAN DE MAAND: Tongfilet

VIS VAN DE MAAND: Tongfilet

In de maand december staat de vissoort Tongfilet centraal. Epos heeft hier lekkere recepten bij bedacht.
 
 

NIEUW bij Epos

NIEUW bij Epos

De enige échte Epos Vleesmarinade: een marinade welke zeer geschikt is voor het malser maken van bijvoorbeeld schnitzels en zorgt voor een betere opname van paneermeel / mix.

VIS VAN DE MAAND: Kabeljauw

VIS VAN DE MAAND: Kabeljauw

De kabeljauw staat in november extra in de schijnwerpers. Misschien is dit wel het meest veelzijdige stukje vis: pocheren, wokken, bakken, frituren (lekkerbekje), het kan allemaal!

Wildseizoen geopend

Wildseizoen geopend

In deze periode is er volop aanbod van o.a. hert, zwijn, haas, fazant en eend. Wij hebben een aantal lekkere recepten voor u!

VIS VAN DE MAAND: Zeeduivel

VIS VAN DE MAAND: Zeeduivel

De vissoort die de maand oktober centraal staat is de zeeduivel.
 

NIEUW bij Epos

NIEUW bij Epos

Tijdens Vlees 2015 (Slavakto) introduceerde Epos drie nieuwe varianten crème onder de noemer 'smulcrème'.

Vis van de maand: MOSSELEN

Vis van de maand: MOSSELEN

In de maand september staan de mosselen centraal. Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met deze schelpdieren!

VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

In de maand juli staat de vissoort zeebaars centraal. Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met dit vissoort!

EPOS ZOMERACTIE!

EPOS ZOMERACTIE!

De zomer is eindelijk begonnen en daar hoort een passende actie bij!

NIEUW in het assortiment

NIEUW in het assortiment

Paprika Vloeibaar (07520K) is een nieuw en verbeterd product in ons assortiment.

Vis van de maand

Vis van de maand

Koolvis staat in de maand februari extra in de schijnwerper. Lees hier meer over dit vissoort.

Actie van de maand

Actie van de maand

GRATIS FLES! Speciaal voor de versspecialist hebben wij een scherpe landelijke actie.

Epos nu ook op PS in Foodservice!

Epos nu ook op PS in Foodservice!

Epos is vanaf heden te vinden in PS in Foodservice. Dit is een grote database waar u al onze productspecificaties kunt terugvinden.              

Epos toont nieuwe innovatie op de najaarsbeurzen!

Epos toont nieuwe innovatie op de najaarsbeurzen!

Kijk snel waar u ons kan vinden met leuke najaarsideeën!

Frank Patz wint battle met maar liefst 387 kilometer!

Frank Patz wint battle met maar liefst 387 kilometer!

De week begon met de strijdbare opmerking van Frank Patz: "Horst maakt geen schijn van kans! Ik rijd hiermee zelfs naar Rotterdam!"     

Vandaag barst de strijd los

Vandaag barst de strijd los

Onze directeur ruilt zijn auto in voor een elektrische fiets!    

Onze klanten beoordelen ons met een 7,7!

Onze klanten beoordelen ons met een 7,7!

Onlangs heeft Epos een klanttevredenheidsonderzoek gehouden, wij zijn super trots op het resultaat!

Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood

Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood

Deze maand staat onze Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood in de schijnwerpers! 

Like ons op Facebook!

Like ons op Facebook!

Als eerste op de hoogte van nieuwe producten en recepturen?

Woensdag halve finale!

Woensdag halve finale!

Lekkere recept-ideeën voor tijdens de wedstrijd!

Deze maand is het zover!

Deze maand is het zover!

Na maanden afwachten begint deze maand dan eindelijk één van de grootste sportevenementen van 2014, het WK voetbal in Brazilië! 

Dit is uw laatste kans!

Dit is uw laatste kans!

OP=OP: Het actiepakket Meesterlijke Kruidenoliën is nu nog verkrijgbaar! 

Epos ACTIE wegens succes verlengd!

Epos ACTIE wegens succes verlengd!

Probeer nu de zes Meesterlijke toppers voor maar € 65,- !
 

BBQ saus van de maand!

BBQ saus van de maand!

Bekijk hier het volledige assortiment BBQ sauzen!

Epos feliciteert Gildeslager Buurman Vleesch en Vis!

Epos feliciteert Gildeslager Buurman Vleesch en Vis!

Op 20 jl. was de jaarlijkse bijeenkomst van het Worstmakersgilde met als hoogtepunt van dea vond: de uitreiking van de ‘Beste Worstmakerij-Traiteur van het jaar 2014’! De prijs, die werd uitgereikt door de turnkampioen Epke Zonderland, ging dit jaar naar Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief