Recepten van de week

Recepten van de week

Regelmatig publiceren we nieuwe recepten in diverse vakbladen, maar wat als u die nu gemist heeft? Dan hebben we hier een handig weekoverzicht waarin we deze en andere recepten uitlichten.

'WE WILLEN DE KLANT KEUZES BIEDEN'

“Wat vetter vlees mag weer,” signaleert slager Guido Veugen uit Beek (Limburg) met genoegen. “Gelukkig maar, want daarin zit vaak juist de smaak, zoals bij kippendijen. Daar is steeds meer vraag naar.” Een goede reden om het product in meer variaties aan te bieden.

Lees het verhaal

'ALLES STAAT OF VALT MET JE MEDEWERKERS'

Het slagersvak zit Gerard Steltenpool hart en nieren; hij begon al in de slagerij toen hij 15 jaar was. De ambachtelijke slagerij in Hoevelaken werd afgelopen zomer helemaal verbouwd. De winkel werd opener en transparanter, met een frisse en hypermoderne uitstraling. Wat bleef zijn de dorpse warmte en gezelligheid.  

Lees het verhaal

'IK WIL NIEUWE SMAKEN EN COMBINATIES ONTDEKKEN!'

Maurice Rutten is pas 25 jaar, maar al medevennoot van traiteur slagerij Jan Pinckaers, in het bourgondisch ingestelde Sint Geertruid. “Ik heb altijd gezegd dat ik een eigen zaak wilde. Dit is een prachtige kans!” De slager maakt bovendien originele en ambachtelijk gerechten. 

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayon managers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayon manager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief