In memoriam: Johan Groenenberg

In memoriam: Johan Groenenberg

Met het overlijden van onze zeer gewaardeerde en geliefde collega Johan is Epos een familielid verloren. Johan ademde Epos. Hij was bevlogen, toegewijd en hield van zijn werk.

​'Alles draait om smaak'

Als kleine ondernemer moet je de klant steeds iets nieuws presenteren”, stelt slager Harry Molendijk. Geen probleem voor hem; inspiratie genoeg! “Nu variëren we volop met lekkere stoofgerechten, en het is weer tijd voor wild in de toonbank."

Lees het verhaal

'WE WILLEN DE KLANT KEUZES BIEDEN'

“Wat vetter vlees mag weer,” signaleert slager Guido Veugen uit Beek (Limburg) met genoegen. “Gelukkig maar, want daarin zit vaak juist de smaak, zoals bij kippendijen. Daar is steeds meer vraag naar.” Een goede reden om het product in meer variaties aan te bieden.

Lees het verhaal

'ALLES STAAT OF VALT MET JE MEDEWERKERS'

Het slagersvak zit Gerard Steltenpool hart en nieren; hij begon al in de slagerij toen hij 15 jaar was. De ambachtelijke slagerij in Hoevelaken werd afgelopen zomer helemaal verbouwd. De winkel werd opener en transparanter, met een frisse en hypermoderne uitstraling. Wat bleef zijn de dorpse warmte en gezelligheid.  

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayonmanagers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayonmanager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief