Winnaar VIP actie Sensation bekend

Winnaar VIP actie Sensation bekend

Tijdens het VIP-event in Expo Houten 27 en 28 maart konden de bezoekers meedoen aan een wedstrijd 'raad de ingrediënten van de overheerlijke pesto'. Vleeschhouwerij Rhenen was de gelukkige winnaar van het introductiepakket Sensation t.w.v. maar liefst 150 euro!

'ALLES STAAT OF VALT MET JE MEDEWERKERS'

Het slagersvak zit Gerard Steltenpool hart en nieren; hij begon al in de slagerij toen hij 15 jaar was. De ambachtelijke slagerij in Hoevelaken werd afgelopen zomer helemaal verbouwd. De winkel werd opener en transparanter, met een frisse en hypermoderne uitstraling. Wat bleef zijn de dorpse warmte en gezelligheid.  

Lees het verhaal

'IK WIL NIEUWE SMAKEN EN COMBINATIES ONTDEKKEN!'

Maurice Rutten is pas 25 jaar, maar al medevennoot van traiteur slagerij Jan Pinckaers, in het bourgondisch ingestelde Sint Geertruid. “Ik heb altijd gezegd dat ik een eigen zaak wilde. Dit is een prachtige kans!” De slager maakt bovendien originele en ambachtelijk gerechten. 

Lees het verhaal

'GEKKE NAMEN DOEN WONDEREN!'

Marco Vreugdenhil, eigenaar van Slagerij Vreugdenhil is graag bezig met zijn assortiment. “Ik kijk altijd en overal om me heen; of het nu een viswinkel, slagerij, restaurant is. Als ik iets goeds zie, neem ik het op. Maar ik geef er wél altijd mijn eigen draai aan.” 

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayon managers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayon manager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief